sommrigt fynd

Jag brukar inte vara så duktig på att fynda kläder second hand. Dels för att jag inte har tålamodet med också för att jag är lite större och kläderna brukar finnas i typ storlekarna 36-38. Men! Idag smet jag snabbt in på myrorna och lyckades där få med mig hem en fin sommarklänning och ett par coola solisar för en billig peng. En bra dag!
 
       

tatuering nr. 2

För några timmar sedan så blev jag tatuerad för andra gången i mitt liv. Är jättenöjd med resultatet! 
Min första tatuering gjorde jag när jag var 18 (snart 5 år sedan) och även om den också är fin så betyder den här mycket mer och är dessutom mer synlig. All cred till Eddie som tatuerade mig. Och hade igång bra musik under tiden. Så klart så är t:et i Bauhaus font. 
 
Ett litet t för lillebror

grupparbete = love

Jag har grupparbetat i två veckor nu med den roligaste gruppen jag någonsin haft. Förutom att vi skapat ett otroligt bra arbete så har jag också fått kramp i käkarna av att skratta för mycket. Ibland är skolan för jävla härlig.

bara ett så jävla bra album.


welcome to my life, tattoo.

Om 9 dagar ska jag tatuera mig och det pirrar allt lite i magen. 
 

live on coffee and flowers, try not to wonder what the weather will be

Jag tycker det är så jävla sjukt att jag ska se The National om 7 månader. Det känns också jävligt weird att ha något att se fram mot som är så låååångt fram. Ska försöka att inte tänka på det varje dag/lyssna på The National varje dag. Då kanske jag tröttnar innan november. (Inte troligt dock)
 

hey mambo!

Igår var det fyrarättersmiddag med italienskt tema hemma hos mamma & pappa med vänner. Jag sitter nu, klockan ett dagen efter, och är fortfarande mätt. Kommer antagligen inte behöva äta på några veckor.
 
 
(Tagen av sambon)
 
 
 

piffar till en väska

Min älskade väska gick sönder mitt på Malmös centralstation i torsdags så jag var tvungen att snabbt hitta en ersättare i fredags. Eftersom jag har svårt att hita väskor med detaljer som jag tycker om så köpte jag en vanlig svart och satte på lite olika broscher jag hittat på loppis för att göra den lite piffigare. Det är en början, men förhoppningsvis så hiitar jag ännu fler att kompletera med.
 
 
 

this is why this love can stay

I fredags var jag alltså och tittade på Shout Out Louds på KB. Jag skippade finskorna och tog converse istället.
Jag ville hellre kunna dansa än se flådig ut. Efter lite after school med klassisar så drog jag till KB för att vänta på mina vänner som förfestade på annat håll. När jag kom dit vid halv nio spelade förbandet sin sista låt så jag beställde en päroncider och hängde i ett hörn. Lite osäker på hur man uppför sig på ett uteställe ensam. 
Några låtar in på Shout Out Louds konsert kom Anton, Matilda och Elin och det blev en väldigt roligt och dansant konsert! De spelade de låtarna jag ville, (det smögs tillochmed in en The Clash låt mitt i ett break till min stora förtjusning.) Efter en sjukt bra konsert så mötte vi några kompisar på Möllan och tog några öl på Nyhavn.
 
På det stora hela så var det en otroligt trevlig kväll. Även om jag drog ner stämning lite genom att berätta om mina lite deppiga veckor. Eftersom mina kompisar är bäst i världen så gör det ingeting att man är ledsen ibland och när jag åkte med sista tåget hem så kändes allt bra i hjärtat. 
 
 
 
 

it itches in my heart.

Idag bestämde jag mig för att följa med mina vänner och se Shout Out Louds på KB imorgon. Det blev lite hastigt och jag var (för en gångs skull..) impulsiv! Så nu går jag runt i lägenheten i mina finaste skor som jag aldrig använt av rädsla för skoskav. Förhoppningsvis så hinner jag gå in dem till imorgon!
 

ruining the place where the ensuing melee escape

Idag kände jag vår i bröstet när jag satt under värmelamporna och drack öl. Det var nånstans där mitt i ett gapskratt från mina klasskompisar som våren visade lite av sin närvaro. Jag kände våren. Den var där. Och jag mådde så jävla  bra för en liten stund. Och det känns som att det faktiskt kommer fixa sig. Och jag kommer överleva. Och när jag kom hem satte jag igång Okkervil River på hög volym och höll kvar lyckan i bröstet. För nu ska det bli ljusare.
 

jag, efter plugget.

Vi klarade av tentan! Trots att några bröt ihop, andra fick skrattattack och mina ögon sticker efter 7 timmar av
datorskärmsexponering. Efteråt gick vi och tog en öl (visst, vi har ett seminarium imorgon också. men skit i det!) Vi satt på en uteplats (!) på Lilla torg och tyckte att vi själva var jävligt duktiga.

       

smil til ditt blitzregn baby

mitt huvud sprängs snart av information jag tvingat in i det. imorgon är sista dagen innan vi måste lämna in en 
gruppuppgift som inte är särskilt klart. efter att vi karat den så ska vi dricka öl och hitta våren på Lilla Torg.
helt oberoende av vilken tid på dygnet det kommer vara. är så sjukt körd i hela kroppen och hjärnan.
 

idag stack solen i ögonen men inte fan blir det vår för det.

 
 

playlist: om man är ledsen


Istället för fotorunda: en bild på mig!

Jag hinner inte med någon fotorunda idag, hur mycket jag än hade velat. Det finns förmycket sidor som måste läsas till imorgon och eftersom jag ska festa till det med en studiecikel ikväll så får jag stanna inne.
För att få fotografera lite grand så tog jag några jäkligt oredigerade bilder på mig själv. Jag har inte ens sminkat mig. Crazy. Resultatet blev så här:
 

pepp inför fotorunda.

Min batteriladdare är äntligen återfunnen! Imorgon ska jag ge mig ut på en fotorunda där jag än en gång ska
utmana mig själv att inte redigera bilderna i efterhand. Det är riktigt kul! Tänkte pröva på att lägga lite filter på
när jag fotograferar. Eftersom jag inte har några extra tillbehör till min systemkamera så får jag arbeta med det jag har hemma.
 
Jag försöker vara lite cool med min kamera, även om man blir lite deppad när man ser hur otroligt många begåvade fotografer det finns, flera av dem i min vänkrets! Då känns ens bilder plötsligt väldigt.. plain..
Prövade iallafall att ta en bild med filter från sovrumsfönstret som får fungera som inspiration till imorgon.
 
 
 

mr blue sky

Eftersom det finns så jäkla bra musik från 60-70 talet så gjorde jag en vår/sommarplaylist med låtar som
kom innan 1979. Den är sjukt nice! 
 
Mormor, morfar & mamma. Cirka 1966/67.

har haft paus.

Så var påsken över! Egentligen skulle den spenderas i Göteborg på spelkonventet GothCon men p.g.a. det stora berget plugg och lite ångest så åkte jag hem tidigare. Anders stannade kvar där uppe och nördade sig medan jag spenderade påsken med familjen och tog hand om mig själv. Nu är vi båda två hemma och samlar oss inför en ny skolvecka. Jag ska försöka leta upp laddaren till mitt kamerabatteri då jag har ideér till ett fotoprojekt som kan bli sjukt bra!
 
Det var vår i luften idag så vi åt supergod vegobuffé på Per Helsa. Sen tog vi kaffe med vår gemensamma vän Caroline och hennes kille. Mys!