Och jungfru hon går och lossar på rödan gullband.

Min midsommar var väldigt behaglig. Lunchen tillbringades i sambons familjs sommarstuga. Där gjorde vi en tårta som vi inte fick smaka eftersom vi direkt efter tog oss tillbaka till Ystad. Vi begav oss till en vän där vi spelade otroligt mycket krocket. Jag spelade inte så mycket. Sen var det allt som midsommar ska ha, sill, grillning, jordgubbar och en stor mängd sprit. Festligt och alla var nöjda och fulla mot slutet. 
 
 

stadsvandring i hemmatrakterna

För några dagar sedan kom min värmländska klassis Jonas och hälsade på Ystad. Vi gick runt i över fyra timmar och tittade på byggnader, stranden och lite skog. Mycket trevligt trots träningsvärken dagen efter.
 
 

inga stormar än.

Jag kom alldeles precis hem från en fin studentfest. Innan idag dog jag nästan av ångest inför att fira Adrian eftersom jag inte kände någonannan på festen. Men det gick ju vägen ändå! Maten var god, jag drack en hel del vin och Adrians släkt och vänner visade sig vara festliga människor. Dessutom blev Adrians så glad över min present så han svor. Det är stort i hans värld. 
 
En studentfin Adrian
 
 

jag ska aldrig bli naturfotograf.

Igår tog jag och Anders oss ut till Snogeholmssjön för att fotografera och gå lite i skogen. Fotograferingen gick bra, Gå i skogen - mindre bra. Mina ben svullnade upp efter att myggbett och jag blev så sur att jag skrek "håll käften" till en dopping. Men när jag fick vara på stranden och slapp det höga gräset så kunde jag uppskatta den fantastiska naturen och lyssna lite på fåglarna.